Om relevant te blijven voor je klant, kunnen wij je op verschillende manieren helpen.

STRATEGIE

 Om relevant te blijven in een voortdurend veranderende omgeving moeten organisaties zelf hun eigen bestemming bepalen. 7BFT faciliteert organisaties hierin door te ANTICIPEREN OP DE TOEKOMST en het heden opnieuw te definiëren. We doen dit op basis van inzichten, trends en tijdgeest, met de klant altijd voorop.

INNOVATIE

We zien innovatie vanuit een ANDER PERSPECTIEF. In plaats van te denken in termen van grote projecten met grotere risico’s op mislukking, denken we in termen van kleine stappen en blijven adaptief. Hierdoor LEREN we snel en zijn snelle veranderingen van richting mogelijk. Door systematisch te EXPERIMENTEREN, produceren we een continue stroom van reality based klantdata die worden gebruikt om de volgende stappen te bepalen richting het einddoel. Door innovatie een continu proces te maken waarin strategie en operatie ineen schuiven tot een lerend proces ontstaat een blijvend inspirerende en ondernemende cultuur.

VERSNELLEN

Om in te spelen op de veranderende klantbehoeften en te concurreren met snelgroeiende disruptors, helpen wij je om te versnellen. Wat je wil bereiken is vaak wel duidelijk, maar HOE exact niet, of heb je niet de juiste competenties, tijd of geld en duurt het langer dan gewenst. 7BFT helpt je versnellen, door jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwste werkwijzen en tools.

Hoe werken wij?

Klant voorop

Groot denken en klein starten

Creatief